Investeringsrådgivning

Tryghedspakken

Få din egen private strategiske investeringsrådgiver, der sætter dig, dit behov og din situation i centrum.

Med Tryghedspakken får du det bedste investeringsresultat og samtidigt holder jeg dig i hånden igennem din investeringsrejse, så du trygt kan lade dine penge vokse og sikre din fremtid.

 

Tryghedspakken løber 1 år ad gangen og inkluderer:

  • Samtale om dine behov, ønsker, finansielle situation og risikoprofil
  • Udarbejdelse af investeringsprofil
  • Investeringsforslag
  • Hjælp til at handle dine investeringer
  • Hjælp til eventuelt at sælge investeringer i forbindelse med skattebetaling
  • Opsamling på året samt revurdering af investeringsprofil

 

Pris: 0,5% af investeret beløb
(min. 50.000 kr. årligt)

Risikotilpasset investeringsportefølje

Samtale og investeringsprofil

Det er vigtigt, at jeg kender dig, dine behov og ønsker, finansielle situation og risikoprofil, da jeg bruger dette til at skabe din investeringsprofil. Derfor har vi en god samtale om lige netop disse ting, før vi indgår i et samarbejde.

Investeringsprofilen er grundlaget for investeringsrådgivningen, da den sætter rammerne for, hvilken investeringsportefølje der passer til dig. Derfor bruger vi sammen rigtig meget energi på at få fastlagt den korrekte investeringsprofil til dig, så investeringerne passer som hånd i handske til dig.

Investeringsforslag

Når vi har fået fastlagt din investeringsprofil og dermed rammerne for din investeringsportefølje, udarbejder jeg et investeringsforslag til dig som matcher din profil. Du får altså et 100% skræddersyet investeringsforslag, som du kan se dig selv i.

Hvorfor er det vigtigt, at investeringerne passer til dig? Det er der to grunde til:

  1. Hvis ikke investeringerne passer til din profil, vil investeringsresultaterne ikke stemme overens med dit mål med at investere.
  2. Hvis ikke investeringerne passer til din profil, vil investeringerne give dig en utryg følelse, som vil resultere i irrationelle beslutninger, som igen leder til ringere afkastmuligheder og større risiko for tab.

Hjælp til at handle dine investeringer

En ting er, at det er svært at sammensætte en investeringsportefølje. En anden ting er, at det ikke er nemt at handle de forslåede investeringer bedst muligt. Derfor hjælper jeg dig med at investere dine investeringer, så du på bedste vis kan investere dine penge.

Det foregår ved, at jeg enten sidder ved siden af dig, når vi skal handle, så jeg kan guide dig igennem processen og forklare dig, hvordan tingene hænger sammen. Alternativt kan du give mig en fuldmagt, og jeg kan handle på vegne af dig.

Hjælp med midler til skattebetaling

Hvis dine investeringer har givet et positivt afkast, kan det være, at du skal betale skat af dine gevinster. Hvis ikke, at du har penge på kontoen til at betale disse skattebetalinger, kan du være nødsaget til at sælge nogle af dine investeringer.

Bare rolig, det hjælper jeg dig med. Du skal blot fortælle mig, hvor meget der skal sælges for, og så hjælper jeg dig med at sælge investeringer for dette beløb. Selve salget af værdipapirerne kan vi gøre sammen eller hvis jeg har en fuldmagt, vil jeg gøre det for dig.

Løbende opfølgning

Opsamling på året samt revurdering af investeringsprofil

Når der er gået et års tid, samler vi op på året og har en samtale om, hvordan året er gået. Dernæst taler vi sammen om din investeringsprofil. Er der sket noget i dit liv, som har en indvirkning på dine investeringer? Er din investeringsprofil stadig den samme? Giver det mening at ændre i dine investeringer?

Alt dette gennemgår vi sammen ved vores årlige møde for at sikre, at dine investeringer stadig passer til dig. Det er nemlig dine investeringer, der skal passe til dig og ikke omvendt.

Hvad sker der nu?

Efter første år med Tryghedspakken forbereder vi os på at fortsætte samarbejdet med mindre, det ikke længere giver mening for dig. For mange giver det rigtig god mening at fortsætte samarbejdet, da dine investeringer har brug for et servicetjek, ligesom ved mekanikeren, og vi vil få et bedre og bedre kendskab til hinanden og derved finde de allerbedste investeringer lige netop til dig.

Når du vælger at fortsætte, vil vi sammen sikre, at dine investeringer passer til dig og din investeringsprofil. Det betyder i praksis, at vi ofte skal lave justeringer i din investeringsportefølje, da markedsbevægelser i løbet af året har skubbet til din investeringsporteføljes sammensætning. Igen vil jeg hjælpe dig med at få foretaget disse justeringer.

Dernæst vil Tryghedspakken kører normalt igen i et år, hvorefter du igen om et år skal tage stilling til vores samarbejde.

Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Uforpligtende behovsafklaring

Du er velkommen til at ringe

For mange er investeringsverdenen ikke et fokusområde i hverdagen og en verden som for mange kan virke lidt utryg. Det skal der laves om på, og derfor tilbyder JPLInvest muligheden for, at du kan ringe til os med dine bekymringer eller andet. Det hjælper dig med at blive mere tryg ved dine investeringer.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest