Investeringsrådgivning til erhverv

Skal din virksomhed investere?

Der kan være mange gode grunde til at investere i værdipapirer som f.eks. aktier for sin virksomhed. Det kan være, at du ønsker at skabe en større formuevækst, men det kan også være, at du har behov for inflationsbeskyttelse, eller har brug for at investere dig til en mindre risiko via investeringer, der er korreleret til/mod din branche.

For langt de fleste virksomheder er likviditet et nøgleord, og det er måske netop årsagen til, at mange virksomheder afholder sig fra at investere. Men investering og god likviditet er ikke nødvendigvis modsætninger. Med den rette investeringsportefølje kan du opnå en likviditetsbevarende virksomhedsportefølje, som matcher virksomhedens risikoprofil.

Køb af investeringsprodukter i virksomhed

Sådan kommer du i gang med at investere
for din virksomhed

Uanset om du skal investere for dit holding- eller driftsselskab, så handler det om at starte med at afdække sin profil. Der er ikke to virksomheders økonomiske situationer, der er ens, derfor skal du kun bruge en investeringsrådgiver, der tager udgangspunkt i din virksomheds unikke situation. Investeringsrådgivning som hyldevare er en bjørnetjeneste, fordi der er stor sandsynlighed for, at den skævvrider din risikoprofil. Erhvervsmæssig investeringsrådgivning skal tage højde for din branche, finansielle situation og forventninger til fremtiden.

Investeringsrådgivning til virksomheder er altid en skræddersyet service hos JPLInvest, hvor din virksomheds risikoprofil og behov bliver defineret fra start og opdateret i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Når vi sammen kender din profil, kan vi udarbejde en plan for, hvordan du opnår det bedste risikojusterede afkast matchende din virksomheds profil.

Få hjælp til din virksomheds investeringer med Tryghedspakken.

Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Investeringsrådgivning til virksomheder
har øget kompleksitet

Din virksomheds risikoprofil vil aldrig være 1:1 med din personlige risikoprofil – ligesom din personlige risikoprofil vil være ændret, hvis du er virksomhedsejer. Derfor er investeringsrådgivning i erhvervsregi altid en individuel størrelse, hvor du har brug for en investeringsrådgiver, der forstår både dig og din virksomhed.

Hvis du har brug for investeringsrådgivning til din virksomhed, så er det oplagt at kombinere det med personlig investeringsrådgivning til dig selv (og evt. også dine kolleger). Begge dele er muligt med vores “Tryghedspakke”.

Uforpligtende behovsafklaring

Kontakt for
investeringsrådgivning til erhverv

Er du klar til at finde ud af, om det er det rette for din virksomhed at investere? Kontakt JPLInvest, så får vi sammen afsøgt din virksomheds behov for investeringsrådgivning.

Det er uforpligtende og gratis at få en dialog om investeringsrådgivning til erhverv her.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest