Investeringsrådgivning

Skal du investere?

Objektivt set er investering ikke for alle. Men for langt de fleste vil investering i værdipapirer være en økonomisk fordel. Det store spørgsmål her er oftest, hvornår det rette tidspunkt at påbegynde sine investeringer er, og hvor meget man bør investere.

Hos JPLInvest får du en professionel vurdering af, om investering er det rette for dig. Vurderingen bliver baseret på din finansielle situation, budget og dine ønsker. Og det er strengt nødvendigt med en individuel gennemgang, hvis du vil have den bedst mulige investeringsrådgivning. Få tvivlen ud af verden og find ud af, om du er parat til at investere. Gennemgangen er en fast del af vores alt-i-en-service “Tryhedspakken”.

Professionel vurdering

Bliv afklaret på din investeringsparathed

En god investeringsrådgiver beror altid på individuel vurdering. Og det samme er gældende ved spørgsmålet om, hvorvidt du er klar til at investere. Hos JPLInvest får du en vurdering af, om det giver mening for dig at investere, og hvor meget du kan investere.

Processen for at finde frem til, om du skal investere, er simpel i samarbejde med JPLInvest, og vi hjælper dig med det hele. Klik dig ind via knappen og bliv klogere på vores samlede løsning: Tryghedspakken.

Få det forkromede overblik over din investeringsparathed

De fleste har fået at vide, at det er en god ide at investere, men det er de færreste, der konkret ved, hvornår det objektivt vurderet giver mening at begynde. Skal man vente med at investere til man er gældfri? Skal man lade være med at investere, hvis man sparer sammen til et stort køb i fremtiden? Eller skal man vente med at investere, indtil man tjener flere penge? 

Nedenstående cases er eksempler på kunder, der viser, hvordan JPLInvest kan hjælpe dig med at vurdere om det giver mening for dig at investere.

Majbrit

Majbrit er i tvivl om, hvorvidt det giver mening for hende at investere. Hun finder det interessant, at hun har mulighed få et bedre afkast end at lade pengene stå på en bankkonto, og at hendes penge kan arbejde for hende, mens hun laver alt muligt andet.

Majbrit gennemgår sammen med JPLInvest sin økonomiske situation, og hendes ønsker til fremtiden. På baggrund af dette kommer JPLInvest med et professionelt syn på, om det giver mening for Majbrit med hendes økonomi og ønsker at investere eller ej.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Majbrit følgende:

 

  • Objektivt syn på om det giver mening for Majbrit at investere
  • Ro i maven
  • Muligheden for et bedre afkast end at lade pengene stå på en bankkonto
Henrik nærmer sig pensionsalderen

Henrik er en mand i sin bedste alder og nærmer sig med hastige skridt pensionsalderen, som primært skal nydes i familiens sommerhus. Henrik er i tvivl om, om det giver mening for ham at investere i sin alder.

Henrik og JPLInvest gennemgår hans finansielle situation og på baggrund af dette kommer vi frem til, at det giver mening for Henrik at investere en portion af sine opsparede midler. Henrik er varm på ideen, men han har ikke tidligere investeret og har derfor brug for at hjælp til at sammensætte en investeringsportefølje.

Henrik vælger at tilkøbe JPLInvest Tryghedspakke og får derved en investeringsportefølje tilpasset Henriks profil og ønsker.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Henrik følgende:

  • Objektivt syn på om det giver mening for Henrik at investere
  • Gennemgang af Henriks finansielle situation
  • Hjælp til at sammensætte en investeringsportefølje tilpasset Henrik
  • Tryghed i hele processen
Mathias med den gode løn

Mathias er forholdsvis ny på arbejdsmarkedet, men har allerede formået at opnå en så høj løn, at han har et pænt overskud på sin bankkonto hver måned. Han er dog i tvivl om det giver mening for ham at investere sine opsparede midler, da han ved, at der kommer store udgifter som hus, børn, bil osv. i den nære fremtid.

Mathias kontakter derfor JPLInvest for at undersøge netop dette. Sammen gennemgås Mathias’ finansielle situation og hans ønsker til fremtiden. Derved kan Mathias på et oplyst grundlag vælge at investere eller ej.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Mathias følgende:

  • Tryghed ved sin beslutning
  • Professionelt syn på om det giver mening for Mathias at investere
  • Gennemgang af Mathias’ finansielle situation
Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Uforpligtende behovsafklaring

Kontakt for investeringsafklaring

Vil du vide, om du er klar til at investere, og hvor meget du kan investere? Kontakt JPLInvest, så finder vi sammen ud af det.

Det er uforpligtende at få en indledende samtale her.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest