Investeringsrådgivning

Mindsk bekymringen for inflationsudviklingen med inflationsbeskyttelse

Inflation bør altid give anledning til bekymring. Nogle gange er inflationsudviklingen dog så høj og hastig, at det giver særlig god mening at have et ekstra fokus på, hvordan man kan beskytte sig mod prisstigningerne. Det gode er, at der er hjælp at hente! Med de rette inflationsbeskyttende investeringer, kan du mindske risikoen for prisstigninger f.eks. på dit daglige forbrug (mad, varme, el, brændstof, etc.)

Inflationsbeskyttelse er en individuel størrelse. Din finansielle situation og dit forbrug er afgørende for, hvor hårdt ramt du bliver af fremtidige prisstigninger. Derfor har du brug for professionel investeringsrådgivning for at afdække dit behov og dine værktøjer med henblik på størst mulig reducering af din risiko. Inflationsbeskyttelse tager først udgangspunkt i dig, dernæst i dine investeringsmuligheder.

Individuel inflationsbeskyttelse

Reducer din inflationsrisiko

Med en investeringsportefølje der tager højde for inflationsbeskyttelse, kan du reducere meget af risikoen for fremtidige prisstigninger i dit daglige forbrug. Konkret betyder det, at du kan investere i en investeringsportefølje, hvor investeringerne historisk har steget i værdi, hvis inflationen stiger. På denne måde reducerer du inflationens negative effekt på din købekraft.

Inflationsporteføljen sammensættes ud fra din eksponering over for inflation på dit daglige forbrug og din nuværende finansielle situation. I vores “Tryghedspakke” er din investeringsportefølje skræddersyet til dig og din inflationseksponering.

Inflationsbeskyttelse for alle

Det er ikke svært at lykkedes med at mindske din inflationsrisiko. Kontakt JPLInvest i dag, så tager vi en proces, der sikrer dig bedst muligt.

Nedenstående cases er eksempler på kunder, der viser, hvordan JPLInvest kan hjælpe dig med at reducere din inflationsrisiko.

Familien Hansen

Familien Hansen er bekymret over fremtidige prisstigninger på fødevarer, varme, elektricitet og brændstof og har hørt, at det muligt at reducere denne risiko. De er dog i tvivl om, hvordan og hvor meget af risikoen, de kan eliminere.

Familien Hansen kontakter JPLInvest, som sammen med familien finder frem til, hvordan de kan eliminere dele af deres inflationsrisiko. I samarbejde med familien estimeres familiens forbrug af fødevarer, varme, elektricitet og brændstof til at være på 140.000 kroner om året. Herefter sammensætter JPLInvest en inflationsbeskyttende investeringsportefølje på 140.000 kroner, som typisk stiger i værdi, når prisen på fødevarer, varme, elektricitet og brændstof stiger, derved reduceres familiens risiko over for inflation.

Familien Hansen kan nu implementere denne inflationsbeskyttende investeringsportefølje via en given investeringsplatform. Her kan JPLInvests hjælp til at investere hjælpe, hvis familien har brug for dette.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår familien Hansen følgende:

  • Reduceret inflationsrisiko
  • Bedre nattesøvn
  • Skræddersyet investeringsportefølje
Bager Korn (erhverv)

Bager Korn ApS er et større bageri på midt Sjælland, som er bekymret over udsigterne til stigende priser på energi og råvarer. Bageriet er klar over, at stigende omkostninger til energi og råvarer vil have en stor betydning for bageriets evne til at opretholde en positiv pengestrøm og potentielt true bageriets videre virke som selvstændig.

JPLInvest kontaktes, som sammen med bageriet sammensætter en inflationsbaseret investeringsportefølje, som vil stige i værdi, når inflationen i samfundet er stigende. Hvis stigende inflation indtræffer, vil bageriets overskud i selskabet mindskes, men bageriets temabaseret investeringsportefølje vil stige i værdi. Derved vil bageriet kunne tage midler fra investeringsporteføljen til at holde bageriet kørende til bedre tider.

Forud for rådgivning, har JPLInvest sammen med Bager Korn gennemgået bageriets finansielle situation og budgetter og derved fået kortlagt bageriets behov for inflationsafdækning.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Bager Korn ApS følgende:

  • Reduceret inflationsrisiko
  • Bageriet har opnået en vis grad af risikoafdækning af selskabets primære drift
  • Bedre nattesøvn
Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Uforpligtende behovsafklaring

Kontakt for snak om
inflationsbeskyttelse

Hvis du er bekymret for den stigende inflations indvirkning på din økonomi, så start helt uforpligtende her. Kontakt JPLInvest, så får vi sammen en uforpligtende snak om, hvorvidt inflationsbeskyttelse er nødvendigt for dig.

Inflationsbeskyttelse er bl.a. en del af Tryghedspakken.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest