God investeringsrådgivning er personlig investeringsrådgivning

Investeringsrådgivning

Der er ikke to økonomiske situationer, der er ens, og derfor kan du kun bero dig på investeringsrådgivning, der tager udgangspunkt i din unikke situation, risikoprofil og personlige ønsker i et relevant samspil. Investeringsrådgivning som hyldevare er en bjørnetjeneste, fordi der er stor sandsynlighed for, at den ikke passer til din risikoprofil og situation i livet.

Investeringsrådgivning hos JPLInvest er altid en skræddersyet service, hvor din profil er definerende for vores samarbejde. Og den opdateres i takt med, at din situation udvikler sig. Når vi sammen kender din profil, kan vi lave en plan for, hvordan du opnår det bedst mulige resultat, der matcher dit behov.

Investeringer, der ikke er funderet i dig, er investeret i blinde. Investering i blinde giver dig en større utryghed, og det giver øget sandsynlighed for at træffe dårlige og dyre beslutninger.

Med investeringsrådgivning fra JPLInvest får du tryghed, når det kommer til dine investeringer. Du kan samtidig have fuld tiltro til rådgivningen, der både er uvildig, professionel og baseret på mange års erfaring med forvaltning af milliardbeløb. Med en ambition om at skabe mere værdi for den enkelte investor, får vi sammen skabt det investeringsscenarie, der er det rigtige for dig. Tilgangen er holistisk, og alle værktøjerne i værktøjskassen bliver taget i brug om nødvendigt.

Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Personlig og professionel investeringsrådgivning

Investeringsrådgivning, der matcher dit behov

Tryghedspakken

Få et trygt forhold til investeringsmarkedet uden at følge med i nyheder og analyser hver dag. Med ”Tryghedspakken” hjælper vi med dine investeringer til en fast lav pris, og du har fri adgang til at kontakte JPLInvest året rundt.

Blokér alt investeringsstøjen, så du kan fokusere på din tilværelse.

Klar til investeringsrådgivning?

Få en uforpligtende og gratis
snak om dit behov for
investeringsrådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvilken type investeringsrådgivning, der er rigtig for dig, så spørg endelig! Det er helt gratis og uforpligtende for dig at kontakte JPLInvest, og du får kun ærlige og reelle svar.

Ved du, hvilken investeringsrådgivning der er dette rette valg for dig? Vi starter med en uforpligtende samtale for at finde ud af, om jeg er den rette investeringsrådgiver for dig. Tag kontakt nu, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest