Jeg hedder Jon Pommergård Lind, og jeg er indehaver af JPLInvest. Siden 2010 har jeg stigende grad investeret – og interesseret mig for forskellige typer af værdipapirer. Til dagligt arbejder jeg som Investment Manager i et større forsikringsselskab – ingen af investeringsstrategierne her på siden er nogle vi/jeg benytter os/mig af i mit professionelle virke og indholdet på JPLInvest er ikke et udtryk min arbejdsplads holdninger og tanker.

Indholdet på JPLInvest er målrettet private investorer som ønsker at udvide deres investeringshorisont og/eller forbedre deres investeringsresultater. Du vil kunne blive klogere på hvilke fejl du laver som investor, finde inspiration til at lave dine egne investeringsstrategier, læse boganmeldelser af interessante investeringsbøger, lære om forskellige typer af værdipapirer og meget andet.
Alt indhold er med det mål for øje, at du i nogen eller større grad vil kunne bruge det til, at gøre dig til en bedre investor.

Alt indhold på JPLInvest er ment som inspiration og ikke som investeringsrådgivning.

Hvorfor har jeg startet JPLInvest?

Jeg har valgt at lave en hjemmeside af to grunde; 1) udbredelse af investerings viden og – interesse, med henblik på at forbedre privates investeringsresultater. 2) cementere min egen viden indenfor investering – jeg er af den holdning af man lærer bedst selv, ved at lære fra sig.

Kontakt JPLInvest

Hvis du har ris, ros, forbedringsmuligheder, ideer eller lignende er du mere end velkommen til at kontakte mig ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller skrive til mail@JPLInvest.dk.