En investeringsstrategi er alfa og omega når du skal investere. Mange følger ikke en investeringsstrategi på trods af at den i mange tilfælde vil øge dit afkast, mindske dit stress niveau og sandsynligvis mindske dit tidsforbrug på at investere, når strategien først er implementeret.

Jeg har besluttet mig for at dele live investeringsstrategier som jeg selv benytter mig af, samt andre investeringsstrategier jeg ikke praktisere. Investeringsstrategierne er, som alt andet her på siden, kun til inspiration og er ikke rådgivning.

Live investeringsstrategier

Lige pt. har jeg følgende live investeringsstrategier kørende, som du kan følge med i her på siden. Investeringsstrategierne spænder over kortsigtet, mellemlang samt langsigtet strategier.

ARMADA

ARMADA er en investeringsstrategi, der er designet til at performe og beskytte ejerens portefølje i alle økonomiske scenarioer. Porteføljens vigtigste opgave er at minimere drawdowns og sikre multi genaration kapital ved at diversificere porteføljens positioner indenfor en bred vifte af eksponeringer og strategier.

Læs mere om ARMADA

BETA+

BETA+ er en langsigtet investeringsstrategi, der fokuserer på at fange markedets equity beta afkast ved hjælp af omkostningseffektive instrumenter og som via temabaserede investeringer personaliserer strategien, så investoren kan fremme sektorer eller tage positioner som investoren mener vil klare sig godt i den nærmeste fremtid.

Læs mere om BETA+

Dollar Cost Averaging (Vokseværk)

Dollar Cost Averaging, Vokseværk, er en investeringsstrategi, som har vundet genklang hos mange over de seneste år. Investeringsstrategien går ud på at investere det samme beløb hver måned resten af dit liv, også kaldet en buy-hold investeringsstrategi. Du vil altså investere på både de bedste og dårligste tidspunkter, men din gennemsnits købspris vil blive spredt udover hele perioden. Den største styrke med denne strategi er, at du ikke skal købe over hvornår du skal købe (og sælge), samt at du løbende vil investere og derved ikke brænde inde med penge der står til 0% i rente på bankbogen.

Læs mere om Vokseværk

MoVol

MoVol er sammensat af en momentum og volatilitet investesteringsstrategi, som sikrer muligheden for at performe i alle økonomiske regimer samt forskellige volatilitet miljøer. Strategiens fornemste mål er at minimere den totale porteføljes drawdowns samt profilere fra alternative aktivklasser som volatilitet.

Læs mere om MoVol