Investeringsrådgivning

Individuel investeringsportefølje
baseret på dig

Hvordan sammensætter man den bedste investeringsportefølje? Det gør man ved at kende sin risikoprofil, finansielle situation, tidshorisont og ønsker, og derfra kun investere inden for sin risikogrænse. Bevæger du dig uden for din komfortzone, risikerer du utryghed og pressede situationer, som fører til dårlige beslutninger.

Et godt afkast er et risikojusteret afkast, der passer til dig! 

Professionel konstruktion af en investeringsportefølje hos JPLInvest består først og fremmest af udarbejdelse af din risikoprofil og gennemgang af din finansielle situation samt ønsker til fremtiden. Herefter skabes den ideelle investeringsportefølje for dig.

 

Risikotilpasset investeringsportefølje

Tillidsfuld og oprigtig
porteføljekonstruktion med fuld diskretion,
der giver tryghed

Vi starter processen om at få sammensat den bedst mulige portefølje til dig med en uforpligtende samtale om dit umiddelbare behov.

Hvis vi er et godt match for hinanden, så vil vi anbefale dig vores faste samarbejdsservice, der hedder Tryghedspakken, hvor sammensætning af din investeringsportefølje er inkluderet.

Investeringsportefølje, hvor alle kan være med

Et af målene for JPLInvest er at skabe værdi for privatinvestorer og virksomheder på en tillidsfuld måde.

Nedenstående cases er eksempler på kunder, der viser, hvordan JPLInvest kan hjælpe dig med at sammensætte en investeringsportefølje.

Jens' arv

Jens har arvet 750.000 kroner fra sine forældre, som desværre gik bort i vinters. Jens har ingen gæld, som han ønsker indfriet og har ikke lyst til lade bankens dyre produkter æde arven op. Jens er usikker på sin risikoprofil, sin finansielle situation, og hvordan han bedst investerer arven fra sine forældre.

Derfor kontakter Jens JPLInvest, som hjælper ham med at finde frem til sin risikoprofil og overskueliggøre hans finansielle situation. Baseret på Jens’ profil anbefales han en investeringsportefølje, der tager højde for hans risikoprofil, finansielle situation, viden inden for investering samt hans individuelle ønsker.

Jens er også usikker på, hvordan han praktisk får investeret i de anbefalede investeringsprodukter og vælger derfor at gøre brug af ydelsen hjælp til at investere, hvor JPLInvest hjælper i handelsøjeblikket med at skabe tryghed, eliminere fejl og få handlet korrekt.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Jens følgende: 

 • En investeringsportefølje som passer til Jens
 • Gennemgang af Jens’ risikoprofil
 • Gennemgang af Jens’ finansielle situation
 • Sikker og tryg handel
 • Uvildig rådgivning
Mathias sælger sin virksomhed (erhverv)

Mathias har brugt de sidste 15 år på at bygge sin entreprenørvirksomhed op, hvilket har været spændende, udfordrende, sjovt og stressende. Entreprenørvirksomheden er vokset fra at være et mindre selskab med et par ansatte til at være et større foretagende med mange ansatte og et stort udvalg af forskellige arbejdsopgaver.

I de seneste år har Mathias dog kunne mærke, at det har været lidt svære end tidligere at komme ud at døren om morgenen, og at aftenerne på kontoret har trukket flere tænder ud end normalt. Da Mathias så en dag, blev kontaktet af en større konkurrent, der ønskede at købe Mathias virksomhed for 25 millioner kroner, så slog Mathias til og solgte sin virksomhed for 25 millioner kroner.

Mathias står nu i den situation, at han står med 25 millioner kroner, som han ikke ved hvordan han skal forvalte. Derfor kontakter han JPLInvest, som hjælper ham med at sammensætte en investeringsportefølje, der er tilpasset Mathias situation og profil samt tager højde for alle økonomiske miljøer med fokus på beskyttelse af formuen samt et optimeret risikojusteret afkast.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Mathias følgende:

 • En investeringsportefølje, som passer til Mathias
 • En investeringsportefølje, der er formuebevarende
 • Optimeret afkastmuligheder i svære investeringsperioder
 • Tryghed
  Majbrit forretningskvinden (erhverv)

  Majbrit ejer Majbrit Møbler ApS, som i flere år har været indbringende forretning. Overskydende midler fra selskabet har Majbrit investeret i sit holdingselskab Majbrit Holding ApS. Majbrit startede med at investere for mindre midler i holdingselskabet, men som årene er gået, og Majbrit Møbler er fortsat med at give Majbrit pæne gevinster, er Majbrits investeringsportefølje i Majbrit Holding ApS vokset til 3,5 million kroner.

  Majbrit havde ikke tidligere investeret, før hun startede med at investere i sit holdingselskab, og hun var derfor ikke opmærksom på at fastlægge en strategi samt afdække sin risikoprofil. Majbrit har i holdingselskabet primært købt vækstaktier, som hun har læst om på diverse aktieforums og har hørt om i nyhederne.

  Majbrits investeringsportefølje på 3,5 million er nu vokset sig så stor, at dens udsving har større betydning for hendes overskud på tværs af de to selskaber. Derudover er Majbrit blevet opmærksom på, at både hendes forretning Majbrit Møbler ApS og investeringsportefølje begge vil falde kraftigt i værdi, hvis samfundet går ind i en recessionsperiode. Majbrit kunne godt tænke sig at diversificere sin investeringsportefølje, så den kan stå bedre imod recessionsperioder. Derved vil hun jævne sin indkomstprofil ud og sikre, at hun altid har kapital til at opretholde sin betalingsevnen og muligvis kunne købe op i møbelmarkedet (med midler fra sin investeringsportefølje), når priserne i møbelmarkedet falder.

  Majbrit kontakter JPLInvest, som hjælper Majbrit med at fastlægge sin risikoprofil, inddrage hendes private og virksomheders økonomiske situation og personlige ønsker. På baggrund af dette finder Majbrit og JPLInvest frem til en diversificeret portefølje, som kan modstå recessionsperioder og som giver Majbrit mulighed for at købe op i møbelmarkedet, når konkurrenterne er presset og derved stå bedre på den anden side af krisen.

  Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Majbrit følgende:

  • En investeringsportefølje som passer til Majbrits privatliv og hendes virksomhedsprofil
  • Fastlæggelse af risikoprofil og derved en risikojusteret portefølje
  • Muskler til at købe op i markedet, når krisen kradser
  • Tryghed
  Mathias og Louises hussalg

  Mathias og Louise har i flere år boet sammen i København, men savner landets åbne vidder og ro til deres voksende familien. Familien købte tilbage i 2011 en større lejlighed sammen på Frederiksberg, men ved salget af denne lejlighed står Mathias og Louise til en skattefri gevinst på 6 million. De har fundet det perfekte hus på landet, som parret ønsker at købe for at indfri deres drøm om åbne vidder og ro. Huset på landet koster 3,5 million inklusiv planlagte renovationer. Derved står Mathias og Louise med en 2,5 million kroner på bankkontoen, som parret gerne vil have investeret. De ved dog ikke, hvordan de skal gribe opgaven an.

  Sammen med JPLInvest gennemgås Mathias og Louises risikoprofil, finansielle situation og ønsker. På baggrund af dette sammensættes en langsigtet investeringsportefølje, der med mellemrum skal rebalanceres for at opretholde porteføljens risikoprofil og udnytte muligheder i markedet. Parret beslutter at have en løbende dialog med JPLInvest, som hjælper dem med at rebalancere porteføljen.

  Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Mathias og Louise følgende:

  • En investeringsportefølje som passer til parrets behov
  • Et højere afkast end at have pengene stående i banken
  • Ro og tryghed
  • Uvildig rådgivning
  Varme anbefalinger

  Kundeudtalelse

  “Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

  Mogens Weinreich

  Uforpligtende behovsafklaring

  Kontakt for dialog om konstruktion af
  investeringsportefølje

  Hvis du overvejer, om professionel investeringsrådgivning er det rette for dig, så start helt uforpligtende her. Kontakt JPLInvest, så får vi sammen en uforpligtende snak om, hvorvidt en professionel konstrueret investeringsportefølje er det gode valg for dig.

  Det er uforpligtende og gratis at få et møde om dit behov.

  Jon Lind
  Indehaver, JPLInvest