Investeringsrådgivning

Hjælp til at investere så du selv
kan handle dine investeringer

Investeringshjælp er til dig, der ved, hvilke investeringer du skal gøre dig, men som om er i tvivl om, hvordan det gøres korrekt. Med denne service tager vi en tryg og afslappet session, hvor vi sammen får eksekveret dine handler, så du undgår dyre fejl.

Hjælp til at investere kan både bruges til investering i aktier, obligationer, fonde, ETF’er og andre instrumenter, men det indbefatter ikke hjælp til skatterådgivning. Servicen er en fast del af vores “Tryghedspakke”.

Uforpligtende afklaring

Vil du sørge for dine investeringer selv?

En god start på dit investeringseventyr er ikke at lave fejl i handelsøjeblikket, når investeringsporteføljen handles. Eller at man er for bange for at lave fejl, og derfor ikke får handlet.

Med vores Tryghedspakke får du hjælp til at investere. Og du kan sagtens sørge for dine handler selv! Det vil højst sandsynligt spare dig for fordyrende gebyrer og dermed muligvis øge dit afkast over lang tid.

Start med at kontakte JPLInvest helt uforpligtende, så får vi sat en aftale op, hvor vi forinden har koordineret, hvad du skal have forberedt til mødet.

Få fuld kontrol over dine investeringer
med hjælp til at investere

Når du selv har adgang til at eksekvere dine investeringer, så har du den størst mulige investeringsfrihed. Det betyder, at du ikke er afhængig af bank eller rådgiver for at købe eller sælge eller for at indsætte eller hæve penge. Anbefalingen fra JPLInvest er altid, at man så vidt muligt selv skal kunne stå for at eksekvere sine handler. Med hjælp til at investere lærer du selv at håndtere dine handler trygt og sikkert.

Det giver tryghed samt en god nattesøvn.

Nedenstående cases er eksempler på kunder, der viser, hvordan JPLInvest kan hjælpe dig med at handle investeringsprodukter selv.

Folkepensionist Rene

Rene er folkepensionist og har 400.000 kroner stående i banken til lav rente. Rene planlægger at skulle bruge de 400.000 kroner om 3 år til køb af en ny bil. Rene ved, at han vil købe danske statsobligationer for de 400.000 kroner, da han ønsker minimum risiko, men samtidig ønsker en højere rente, end han kan få ved at have pengene i banken.

Rene har åbnet et investeringsdepot og har derfor mulighed for at handle obligationer. Rene har dog aldrig før købt obligationer og slet ikke statsobligationer og ved derfor ikke, hvordan sådanne obligationer købes, og hvad man skal være opmærksom på. Han føler sig derfor usikker på selv at handle obligationerne. Banken har tilbudt at hjælpe ham, men handelsomkostningerne er høje, og banken er ikke en uvildig part.

Rene tager derfor kontakt til JPLInvest, som trygt og professionelt guider Rene igennem processen med obligationshandlen. JPLInvest ’kigger’ Rene over skulderen under handelssituationen og giver forklaringer på de mange forvirrende udtryk og processer, som kan forekomme. Rene fører selv musen, men har JPLInvest med som ekspert.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Rene følgende:

  • Rene får købt de statsobligationer, som han ønsker
  • Rene får en bedre forrentning af sine penge
  • Rene får den minimale risiko, som han ønsker sig
  • Rene bliver guidet trygt igennem handelsøjeblikket
Lone går ind for grøn omstilling

Lone har for nylig solgt til sit hus og har modtaget 200.000 kroner fra hussalget, som hun gerne vil investere i den grønne omstilling. Lone har udvalgt sig en håndfuld specifikke grønne aktier, som hun gerne vil købe. Hun vil gerne allokere sine 200.000 kroner, så hver aktie fylder lige meget i porteføljen. 

Lone har ikke tidligere handlet med aktier og ved derfor ikke, hvordan hun får købt de udvalgte aktier. Hun er heller ikke sikker på, hvordan hun køber en lige stor portion af hver aktie. Lone har dog læst sig frem til, at hun skal have et investeringsdepot og har netop fået åbnet sådan et. Lone er bange for at gøre noget forkert, når hun skal købe aktierne, og hun forstår ikke forskellen mellem de forskellige ordretyper.

Derfor tager Lone fat i JPLInvest, som hjælper hende med at købe aktierne, hvor hver aktieportion har den ønskede størrelse. Derved får Lone købt præcis det antal aktier, som hun ønsker, og hun får eksekveret handlerne bedst muligt til lavest mulige omkostninger. Lone fører selv musen, men JPLInvest råder hende i handelsøjeblikket og forklarer hende, hvordan aktierne bedst muligt handles, og hvad de forskellige ordretyper betyder.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Lone følgende:

  • Lone får købt de udvalgte grønne aktier
  • Lone får tryghed i handelsøjeblikket
  • Lone opnår de bedst mulige handelsomkostninger
Preben leder efter forsvarsaktier: ETF eller fond?

Preben er bekymret over den stigende militarisering i verden, og hvilke konsekvenser dette kan få for ham og hans nærmeste. Preben er ikke bekymret over egen sikkerhed, men hvordan den økonomiske udvikling vil forløbe, hvis denne stigende militarisering fortsætter. Derfor ønsker han at investere bredt i forsvarsaktier via en ETF eller fond.

Preben kan ikke selv finde det korrekte investeringsinstrument (hvilken ETF eller fond) for at opnå den ønskede eksponering og kontakter derfor JPLInvest. De ETF’er eller fonde, som han selv har fundet, er han i tvivl om faktisk dækker forsvarsaktier, og om hvilke af disse ETF’er eller fonde som er objektivt de bedste instrumenter.

Sammen finder vi frem til den bedste ETF, som Preben får hjælp til at handle. Derved undgå Preben at lave fejl i handelsøjeblikket.

Ved at få hjælp af JPLInvest opnår Preben følgende:

  • Køber eksponering inden for forsvarsaktier
  • Undgår fejl i handelsøjeblikket
  • Tryghed
Varme anbefalinger

Kundeudtalelse

“Jon Lind er lige hvad jeg havde brug for. En investeringsrådgiver der er helt på min side. Jon er klar i tanken og har en dybde af ekspertise sjældent set. Han er rigtig god til at forklare også de vanskelige ting, som man er tryg i sine investeringsbeslutninger. Jeg anbefaler Jon på det varmeste.”

Mogens Weinreich

Uforpligtende behovsafklaring

Kontakt for investeringsdialog

Hvis du er klar til selv at stå for at handle dine investeringsprodukter, så start helt uforpligtende her. Kontakt JPLInvest, så får vi sammen koordineret, hvordan du bedst muligt lærer at stå for dine investeringer.

Det er uforpligtende at få en snak om investeringshjælp her.

Jon Lind
Indehaver, JPLInvest